Energieleveranciers aanbiedingen

Er zijn verschillende energieleveranciers. Bekende energieleveranciers zijn bijvoorbeeld Nuon, Eneco, E.ON en NL Energie. Veel mensen zitten al jaren bij dezelfde energieleverancier. Maar het is zeker de moeite waard om eens rond te kijken naar  een andere energieleverancier. Bij de meeste energieleveranciers krijg je namelijk korting of een kado als je overstapt, maar wanneer je contract is afgelopen ga je de hoofdprijs betalen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Er zijn verschillende sites waar je een vergelijking kunt maken tussen de duurste en goedkoopste energiemaatschappij. Het verschil op jaarbasis tussen de duurste en goedkoopste is gemiddeld 100 euro. Dit is op maandbasis nog geen 10 euro. Je kunt dus beter kiezen voor een goedkope energieleverancier + een leuke kado of aanbieding! De goedkoopste energiemaatschappij klinkt leuk, maar staar je niet alleen blind op tarieven. Er zijn namelijk ook hele leuke acties waarbij je extra korting of een leuk kado krijgt! Zeker aanbiedingen met kado's doen het goed, want wie wilt er nu niet gelijk beloond worden voor het overstappen! Verschillende energiemaatschappijen bieden een combinatie van scherpe tarieven en een leuk kado voor nieuwe klanten.

Bij de meeste vergelijkingsites zijn de kado's en speciale acties en aanbiedingen achterwege gelaten. Maar op deze site vind je alle kado's en aanbiedingen van de energiemaatschappijen op dit moment. Vind je de tarieven niet zo belangrijk en maken die paar euro's verschil op maandbasis je niet zoveel uit? Door te kiezen voor korting, geld terug of een kado ben je in verhouding voordeliger uit! Krijg je liever geld terug, extra korting of een mooi kado als je wisselt van energiemaatschappij? Bekijk dan op deze site alle aanbiedingen van de verschillende energiemaatschappijen!

Top drie beste energie aanbiedingen

Energieleverancier Aanbieding Overstappen
Oxxio
  • Minimaal 150 euro cashback
Overstappen naar Oxxio
Essent
  • Bol.com bon t.w.v 250 euro (driejarig contract)
  • Wehkamp bon t.w.v 250 euro (driejarig contract)
  • 175 euro korting (éénjarig contract)
  • Bol.com bon t.w.v 150 euro (éénjarig contract)
Vattenfall
  • Gratis cadeau zoals een tablet, xbox of cadeaubon

Overstappen naar Vattenfall